Sakatlıkta lig ikincisi

Sakatlıkta lig ikincisi

SPOR Haberleri

Son 90 günde 12 farklı futbolcusu, toplamda 15 kez sakatlık yaşayan Kanarya, bu alanda ligin ikincisi durumunda. Zirvede ise Trabzon var!

Fenerbahçe'de sakatlık kabusu bitmiyor. Özellikle teknik direktör Vitor Pereira'nın idman programları nedeniyle sık sık sakat verdiği konuşulan takımda Caner, Ba, Kadlec'in ardından Lazar Markovic de dün sakatlar kervanına eklendi. Böylece sarı-lacivertlilerde sezon açılışından bu tarafa 90 günde yaşanan sakatlık sayısı 15'e çıktı. Bu sayı Fenerbahçe'yi, 17 sakatlık yaşayan Trabzonspor sonrası ligin en çok sakatlık yaşayan ikinci ekibi yaptı. Bu iki takımı Gençlerbirliği (11) takip ediyor. Ligin en az sakatlık yaşayan ekibi ise Beşiktaş (4).


GEÇEN SEZONU BEŞE KATLADILAR
Geçtiğimiz sezonun ilk 10 haftasında sadece 3 sakatlık yaşayan Fenerbahçe'de bu sayı 5 kat artarak 15'e çıkarken, 12 farklı isim sahalardan uzak kaldı. Ba, Markovic, Alves 2'şer defa, Caner, Kjaer, Kadlec, Ertuğrul, Volkan Şen, Souza, Diego, Gökhan ve Meireles ise 1'er defa sakatlandı. Dün akşamın sahayı terk etmek zorunda kalan ismi olan Markovic, kiralık olarak geldiği Fenerbahçe kariyeri öncesinde 3 sezonunda iki sakatlık yaşarken, bu sezon 60 günde bu sayıya ulaştı. 


BAŞKAN ERKEN DÖNDÜ
Takımla Ankara'ya giden ve futbolcularla birlikte olan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Osmanlı maçını beklemedi. Dün İstanbul geri döndüğü öğrenilen Yıldırım'ın karşılaşmayı televizyondan takip ettiği bildirildi.


PFDK'DAN CEZA YAĞDI
PFDK, Fenerbahçe, Trabzonspor, Ç.Rize ve Eskişehir'in 9. hafta maçlarında kötü tezahürat yaptığı tespit edilen taraftarlarına birer maçtan men cezası verdi. F.Bahçe, Ç.Rize ve Eskişehir taraftarlarının, bir sonraki maç için elektronik biletleri bloke edildi. Trabzonsporlu taraftarlar ise bir sonraki deplasman maçına giremeyecek.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...