Fenerbahçe, Real Madrid'i konuk ediyor

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe, Real Madrid'i konuk ediyor

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe basketbol takımı, THY Avrupa Ligi'ndeki üçüncü maçında yarın son şampiyon Real Madrid'le karşılaşacak.

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi A Grubu'ndaki üçüncü maçında yarın son şampiyon Real Madrid'i konuk edecek.


Avrupa Ligi'nde birer galibiyeti ve mağlubiyeti bulunan iki takımın mücadelesi, Ülker Sports Arena'da saat 20.00'de başlayacak. 


Oynadığı son iki maçta Avrupa'da Strasbourg ligde ise Torku Konyaspor'a yenilen Fenerbahçe, güçlü rakibi karşısında çıkış arayacak.


Geçen sezon Dörtlü Final'in ilk maçında İspanyol ekibe kaybederek final şansını yitiren sarı-lacivertli takım, rakibinden rövanşı da almak istiyor. Dörtlü Final'de sarı-lacivertlileri 96-87 yenen Real Madrid finale çıkmış ve şampiyonluğa uzanmıştı.


Fenerbahçe Başantrenörü Zelkjo Obradovic, Avrupa Ligi'nin resmi internet sitesine yaptığı açıklamada Real Madrid'in çok güçlü bir takım olduğunu belirterek, "Son şampiyona karşı çok önemli bir maç oynayacağız. Sezon öncesi Kıtalararası Kupa oynadılar ve yorgunlardı. Şimdi geçen sezon gibi oynamaya başladılar. Net bir felsefeleri ve çok iyi oyuncularla, antrenörü var. Bizim için zor bir maç olacak" ifadelerini kullandı.


Fenerbahçe'nin Sırp oyuncusu Nikola Kalinic ise geçen hafta Fransa'da beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını aktararak, "Sert bir maç olacak. Karşılaşmaya kazanmak için hazırlanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...