Bilic, 'Hayal kurmayacaksak neden oynuyoruz?'

Bilic, 'Hayal kurmayacaksak neden oynuyoruz?'

SPOR Haberleri

Hırvat teknik, West Ham'ın diğer takımlara ilham verdiğini düşünüyor.

Slaven Bilic, Premier Lig'deki küçük takımların da Şampiyonlar Ligi potasında yer almayı hedeflemesi gerektiğini söyledi.
 
Haziran ayında çalıştırmaya başladığı West Ham ile sezona müthiş bir başlangıç yapan Bilic, geride kalan haftalarda Arsenal, Liverpool, Manchester City ve Chelsea galibiyetleri ile İngiliz medyasının dikkatini fazlasıyla çekti. Beşiktaş'ın eski çalıştırıcının takımı şu an ligde üçüncü sırada yer alıyor.
 
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bilic, "Her ligde her zaman sürprizler olur. Şu an Celta Vigo'nun İspanya'da yaptıklarına bakabilirsiniz. Ama önemli olan sezonu nerede bitirdiğiniz. Premier Lig'de ilk altı takım dışında kalan kulüplerin de Şampiyonlar Ligi potasında yer almayı hayal etmesi gerekiyor. Bizim şu anki formumuzu sezona yaymamız belki çok zor. Ama hayal kurmayacaksak neden bu oyunu oynuyoruz ki?" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...