Taraftarların 'yağmur kardeşliği'

/ Kaynak: AA
Taraftarların 'yağmur kardeşliği'

SPOR Haberleri  / AA

Akigoların, 3 yıl önce sağanak altında oynanan Akhisar Belediyespor-Antalyaspor karşılaşmasında, Antalyaspor taraftarları arasındaki dostluk sürüyor.

Manisa'da 3 yıl önce sağanak altında oynanan Akhisar  Belediyespor-Antalyaspor karşılaşmasında, Akhisar Belediyespor taraftarlarının,  ıslanmamaları için açık tribünden kapalı tribüne davet ettikleri Antalyaspor  taraftarları arasındaki dostluk sürüyor.
 
Spor Toto Spor Lig'in 10. haftasında bugün Manisa 19 Mayıs Stadı'nda  oynanacak karşılaşma öncesi Akhisar'da bir araya gelen taraftarlar, dostluk  mesajı verdi.
 
Antalya'dan gelen taraftarları ilçelerinde ağırladıklarını belirten  1970 Akigolar Taraftar Derneği Başkanı Vedat Helvacıoğlu, "Bir yağmurlu havada  gelen bu dostluk bundan sonrada devam edecektir. Biz bütün kulüplerimize bu  şekilde davranmak ve hepsi ile kardeş kulüp olmak istiyoruz. Bize göre spor  dostluk ve kardeşliği temsil etmelidir" dedi.
 
Akhisar Belediyesporlu taraftarların centilmenliği için teşekkür eden  Antalyaspor tribün lideri Sebahattin Tosun da Akhisar Belediyespor taraftarları  ile aralarında "yağmur kardeşliği" olduğunu söyledi. Tosun, 3 yıl önceki karşılaşmada sağanakla başlayan bu kardeşliği  sürdürmek istediklerini dile getirerek, "Bu dostluğu sürdürmek Antalyasporlu  taraftarlar olarak bizim için bir gururdur. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu  Akhisar Belediyesporlu taraftarlar, bizlere yağmurlu bir günde gösterdi. Hepsine  tekrar çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Aralık 2012'de sağanak altında oynanan  Akhisar Belediyespor-Antalyaspor karşılaşmasında, Akhisar Belediyesporlu  taraftarlar, maçı kale arkasında üstü açık misafir takım tribününde izleyen  Antalyalı taraftarları, ıslanmamaları için tezahüratla kapalı tribüne davet  etmişti. Karşılaşma yağışın şiddetini daha da arttırması nedeniyle 16. dakikada  tatil edilmişti. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...