Podolski taktiği işe yaradı

Podolski taktiği işe yaradı

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu'nun "O tam bir joker. Çok yönlü bir oyuncu" diyerek motive etmeye çalıştığı Podolski, Astana maçı öncesi 7 maçta 2 kez 90 dakika sahada kalabildi

Galatasaray'ın Astana maçında oyundan alınmasına sinirlenen Lukas Podolski su şişelerini tekmelemiş, "Sürekli oyundan çıkan sen oluyorsun, bu duruma şaşırıyor musun?" sorusuna da "Bunu bana değil, hocaya sorun. Hatta gerekirse başkana sorun" cevabını vererek rest çekmişti. Bu rest öncesi toplam 7 maçta 2 kez 90 dakika sahada kalabilen yıldız forvet, sonrasında ise 5 maçta 4 kez 90 dakikayı sahada tamamladı. 


BAŞKAN VE HOCA FAKTÖRÜ
Astana maçının ardından kulüp başkanı Dursun Özbek ile bir görüşme yapan ve bu zirve sonrası performansı artan Alman futbolcu için teknik direktör Hamza Hamazoğlu da birkaç kez övgü dolu açıklamalar yapmıştı. Tecrübeli forvetin çıkışında başkanla yaptığı görüşmenin yanı sıra Hamazoğlu'nun "Podolski'den çok şey bekliyorum. O tam bir joker. Çok yönlü bir oyuncu" açıklamalarının da büyük rolü oldu. 


'PODOLSKİ'NİN SÜREKLİ OYNAMASI ÖNEMLİ'
Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Jöachim Löw, Galatasaray'ın hocası Hamza Hamazoğlu ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir araya geldi. Hamzaoğlu, Alman çalıştırıcıya üzerinde adının yazılı olduğu Galatasaray forması hediye etti. Löw ise Lucas Podalski'nin sürekli oynamasının önemli olduğunu belirtirken, "Onun için Galatasaray doğru tercih. Burada İngiltere'den daha fazla oynama imkanı yakalıyor" ifadesini kullandı. 


CİMBOM EKİM ŞAMPİYONU
Son yenilgisini Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid'den alan Galatasaray'ın lig ve Avrupa'da 8 maçtır bileği bükülmüyor. Sarı-kırmızılı takım özellikle Ekim ayı içersinde müthiş bir çıkış yakaladı. Cim Bom bu dönemde oynadığı maçların 4'ünü kazanırken, sadece Fenerbahçe ile Kadıköy'de berabere kaldı. Sarı-kırmızılı takımın son beş maçta aldığı sonuçlar şöyle: Başakşehir-Galatasaray: 0-2, G.Saray- Gençlerbirliği: 4-1, Galatasaray- Benfica: 2-1, F.Bahçe-G.Saray: 1-1, Galatasaray-Eskişehirspor: 4-0. 


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...