Van Persie isyan etti!

Van Persie isyan etti!

SPOR Haberleri

Sarı-lacivertlilerde geçen sezon Diego'nun isyan ettiği duruma son 3 maçta aynı kaderi yaşayan Van Persie de tepki gösterdi.

Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Diego ilk 11'de oyuna başladığı maçlarda kenara alınan ilk oyuncu olmasına isyan ederken bu yıl da benzer bir sıkıntıyı Van Persie yaşıyor. Avrupa Ligi'ndeki Ajax ve ligdeki Galatasaray derbisinde de oyundan ilk çıkan isim olan Hollandalı, Osmanlı deplasmanında da aynı durumla karşılaştı. Markoviç'in sakatlanmasının ardından yerine 29. dakikada zorunlu olarak Fernandao girerken. Pereira ikinci yarıdaki ilk hamlesini Van Persie - Meireles değişikliği ile yaptı. 
Diego geçen yıl tepkisini “Hocam takım halinde kötüyken neden ilk ben çıkıyorum?” sözleriyle dile getirirken, Van Persie'nin de son 3 maçta yaşanan bu duruma isyanını yüksek sesle soyunma odasında dile getirdiği belirtildi.
Kaynak:Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...