Hedefteki başkan!

Hedefteki başkan!

SPOR Haberleri

Bordo-mavililerin 1 numaralı isminin, kameralar önünde yaptığı tüm açıklamaları yalanlaması herkesi şaşırttı

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakemlerin stadyumda tutulmasıyla başlayan süreçte yaptığı açıklamalar tepki çekmeye devam ediyor. Hacıosmanoğlu'nun ilk gün telefon bağlantılarında ve kameralar önünde yaptığı tüm açıklamaları yalanlamasına Trabzonspor camiası da tepki gösterdi. Bordo-mavililerin eski asbaşkanlarından Hayrettin Hacısalihoğlu, "Haklıyken haksız duruma düştü. Talihsiz, gereksiz ve hiçbir fayda sağlamayan açıklamalar. Hem kendine hem kulübe zarar verdi" ifadesini kullandı. Eski başkan Özkan Sümer ise, "Yaşananlar İbrahim Hacıosmanoğlu'na özgü bir çılgınlık. Her şeyi düzmece, uydurmaca ve değiştirmece devam eden bir yapısı var. Bununla bir kısmı kandırdığı, yanılttığı gerçeği de var ama Trabzonspor'un gerçek durumunu görmeye engel olacak başka şeylere dikkat çekmeye çalışıyor" dedi.
“Geri vitese taktı”
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk gün söylediği sözleri yalanlamasına yerel basın da kayıtsız kalmadı. İlkhaber Gazetesi, ''Raconu bıraktı, geri vitese taktı.  Hacıosmanoğlu, ceza alacağını anlayınca kameralar önünde konuştuklarını bile yalanladı" ifadelerini kullandı. Kuzey Ekspres Gazetesi, ''Yapma be başkan! Hem alıkoyma eylemini, hem de o eylemi sonlandıran telefonun Erdoğan'dan geldiğini söylemesini inkâr etti” cümleleriyle gelişmeleri okuyucularına duyurdu. Günebakış Gazetesi ise, "Hepsinden geri adım attı. Eylemine ve söylemine yönelik tepkiler Hacıosmanoğlu'nu zor durumda bıraktı'' başlıklarını attı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...