Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bursaspor'da Beşiktaş startı verildi

Bursaspor'da Beşiktaş startı verildi

SPOR Haberleri

Bursaspor, Beşiktaş maçının hazırlıklarına 3 günlük tatilin ardından başladı.

BURSASPOR, Süper Ligin 11. haftasında Bursa Atatürk Stadı'nda pazar günü saat 20.15'te konuk edeceği Beşiktaş maçının hazırlıklarına 3 günlük tatilin ardından başladı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Çalışma öncesi, Sağlam'ın misafirleri olan Tugra, Tuğhan Yıldız kardeşler ve Akay Özkan önce futbolcularla tanıştı. Isınma koşuları ile başlayan çalışma, kondisyon hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç ile devam etti.

DANY MAÇA YETİŞTİRİLECEK

Sakatlığı bulunan Dany, takımla birlikte koşu yaptı ancak çift kale mücadelesine katılmadı. Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılan tecrübeli oyuncu, doktor eşliğinde ayrı çalıştı. Kart cezası nedeniyle Beşiktaş maçında formaya giyemeyecek olan Sivok ise belindeki rahatsızlığı nedeniyle salonda tedavisi yapıldı.

YARIN ÇALIŞMA 11.00'DE

Bursaspor, yarın sabah saat 11.00'de yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek. Çarşamba günü ise sabah saatlerinde salonda, akşam saat 17.00'de ise sahada çalışma gerçekleştirilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...