Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rugby yıldızı: Bugünleri Müslüman olmama borçluyum

Rugby yıldızı: Bugünleri Müslüman olmama borçluyum

SPOR Haberleri

Hayranına armağan ettiği madalyası ile takdir toplayan rugby yıldızı Williams, bugünlere gelmesinde Müslümanlığı seçmesinin büyük etkisi olduğunu söyledi

Dünya Rugby Şampiyonu Yeni Zelanda'nın yıldızı Sonny Bill Williams, kendisine ulaşmak isterken güvenlik görevlilerini geçemeyen hayranına altın madalyasını hediye ederek alkışları topladı. Bir zamanlar profesyonel boks yapan, dövmeleriyle magazin dergilerine poster olan Williams'ın bir özelliği de takımdaki ilk ve tek müslüman oyuncu olması. Williams'ın İslam ile tanışması, Güney Fransa'da tek odalı bir evde yaşayan 5 kişilik Tunuslu bir aile sayesinde olmuş... Başarılı sporcu o günleri şöyle anlatıyor: "Birlikte nasıl mutlu olduklarını, basit bir şekilde yaşadıklarını gördüm. Orada gerçek inancı tanıdım ve müslüman oldum. Bu da benim bugünlere getirdi. İslam bana mutluluk verdi, hayatıma huzur getirdi." 


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...