Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yokuşlu: Hayalim Anfield

Yokuşlu: Hayalim Anfield

SPOR Haberleri

Genç yaşta A Milli Takım'a yükselen yıldız oyuncu, "Avrupa'da forma giymeyi çok istiyorum. Premier Lig'de Liverpool forması giymek hayallerimi süslüyor"

Trabzonspor'un genç futbolcusu Okay Yokuşlu, TFF'nin Tam Saha dergisine futbol hayatı ve geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor'a transferini twitter hesabından, "Bundan sonra bana da her yer Trabzon" diye duyurması ile ilgili olarak genç yıldız, "Trabzon'da taraftarların futbola çok büyük ilgi ve tutkusu var. Bu durum da beni futbola ve işime dört elle sarılmaya itiyor" dedi. Kayserispor'da beraber çalıştığı Şota Arveladze ve Süleyman Hurma'nın da Trabzonspor'da olmasının tercihinde etkisi olduğunu belirten genç futbolcu, tercihinin ana sebebinin ise Trabzonspor'un kendine verdiği değer olduğunu söyledi. Öz güveninin yüksek bir futbolcu olduğunu dile getiren Okay, "Evet, belki bu kadar erkenden değil ama bir gün mutlaka aradığım şansı bulacağımı biliyordum. Çok şükür, ilk maçtan oynamak nasip oldu. İnşallah bunun devamını getirebilirim" diye konuştu. 
Avrupa Ligi'nde olmalıydık
UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde Rabotniçki'ye elenmelerini hâlâ unutamadığını söyleyen Okay, "Asla elenmememiz gereken bir noktada elenmek hepimiz adına son derece üzücü ve moral bozucuydu. Avrupa Ligi kesinlikle bizim için önemli bir vizyondu. Artık Avrupa'daki elenişin telafisini ligde başarılı olarak sağlamak durumundayız" dedi. Mbia'ya övgüler dizen Okay, "Saha içinde sürekli konuşur, arkadaşlarını uyarır ve yönlendirir. İki defa UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk kupası kaldırmasına rağmen son derece mütevazı bir oyuncu. Hatalarını da kabul eder. En ufak bir egosu yok" dedi. A Milli Takım'a çağrılmasının kendisini gururlandırdığını söyleyen Okay Yokuşlu, "Avrupa'da oynamayı kesinlikle düşünüyorum. Altay'dayken Avrupa'nın önemli kulüpleri beni izlemişti. İngiltere Ligi'nde ve özellikle Liverpool formasıyla Anfield Road'da oynamayı çok isterim" ifadelerini kullandı. 


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...