Aslan pataklayacak

Aslan pataklayacak

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası, "Hücumda iyiler ama savunma zaafları var. Atak oynayacağız. Benfica'yı zor durumlara sokacağız" dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu dün akşam Benfica maçına yönelik bir basın toplantısı yaptı. Hamzaoğlu, rakiplerine oranla daha rahat olduklarını söylerken; "Benfica bizim sahamızda kaybetti. Yarın (bugün) kazanıp rahatlamayı düşünecektir. Rahat oynayacağız. Nasıl kazanacağımızı biliyoruz. Umarım güzel bir sonuçla ayrılırız. Benfica takım olarak iyi hücum ediyor. Bireysel olarak iyi oyuncuları var ama takım olarak güçlüler. Hücumda iyiler ama savunma zaafları var" değerlendirmesinde bulundu.
İpler elimizde olmalı
Mücadeleden 3 puanla dönmeyi umduklarını söyleyen genç hoca, "Kazanamazsak Benfica gruptan çıkmayı garantilemiş olacak. Bizim elimizde bir şey kalmayacak ve rakiplere bağlı olacağız. Böyle bir şey düşünmüyoruz. Kazanıp ipleri elimize almayı düşünüyoruz. İnşallah bunu başarırız. Gruptan çıkmak istiyorsak buradan galibiyetle ayrılmamız lazım. Üç puan için oynayacağız. Bunun için de atak oynamamız lazım ama karşımızda büyük bir takım olduğunu unutmadan oynayacağız. Benfica'yı zor durumlara sokacağız. Kazanmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız" dedi. Hamzaoğlu, "Daha kadroyu şekillendirmedik. Son çalışmadan sonra net kararı vereceğiz ama büyük değişiklik olmaz. Gaitan'a özel önlem düşünmüyoruz. Zaten takım oyunu ve takım savunması yaparak önlemleri almamız gerekiyor. Bir oyuncuya karşı özel bir strateji geliştirmeyi düşünmüyorum. Kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. 
AV TAKTİĞİNİ ÇALIŞTILAR
G.Saray, son çalışmasını dün akşam maçın oynanacağı Estadio Stadı'nda gerçekleştirdi. Sakatlığı süren ve kafileye dahil edilmeyen Hamit Altıntop ve Lionel Carole dışında tam kadro çalışan sarı-kırmızılı oyuncular, ısınma koşularının ardından topla birlikte çalışmalar gerçekleştirdi. Basına ilk 15 dakikası açık olarak yapılan antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yapıldığı öğrenildi. Futbolcuların hayli moralli olduğu gözlenirken Podolski yaptığı esprilerle her zamanki gibi takımın neşe kaynağıydı. 




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...