Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özbek: Grup karışacak

Özbek: Grup karışacak

SPOR Haberleri

G.Saray Başkanı galibiyeti hedeflediklerini belirterek, “Alacağımız 3 puan her şeyi değiştirip, grubu sil baştan yapacak” dedi

G.Saray Başkanı Dursun Özbek dünkü yolculuk öncesi iddialı konuştu. Özbek, takımın form durumunun çok iyi seviyede olduğunu belirterek, “Kazanmaya gidiyoruz. Orada alacağımız sonuç gruptaki her şeyi tamamen değiştirecek. Grup karışacak ve sil baştan olacak. Çok iyi bir skorla İstanbul'a döneceğimize inanıyorum” dedi. Sarı-kırmızılıların 1 numaralı ismi, “Sezon başında takım çok eleştiriliyordu. Şimdiki yorumunuz nedir” sorusu üzerine, “Eleştiriler her zaman haklı. Taraftarlarımız bir aksaklık gördüğü zaman, takımın iyi bir performans yakalaması için hemen eleştiri yapıyorlar. Ama şunu kabul etmek lazım ki, takımlar her sezon yeni baştan organize oluyor. Dolayısıyla takımın yeni gelen oyuncularla beraber bir sisteme oturması zaman alıyor. Hamza hocam da aynı fikri savundu. Gördüğünüz gibi giderek Galatasaray performansını yükseltiyor. Biraz daha sabır” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...