Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chelsea'de Jose Mourinho'nun ardından oyunlar oynanıyor iddiası!

Chelsea'de Jose Mourinho'nun ardından oyunlar oynanıyor iddiası!

SPOR Haberleri

BBC'den gazeteci Richardson, Chelsea'de bir futbolcunun kendisine, “Jose Mourinho için kazanmaktan çok, kaybetmeyi istiyorum” dediğini iddia etti.

İngiltere Premier Ligi'nde geçen sezon şampiyon olan Chelsea, bu sezon yokları oynuyor. Slaven Bilic'in West Ham'ının ardından Liverpool'a da yenilen Maviler, toplamda 6 mağlubiyetle ligde 15. sıraya geriledi. 
 
Eleştirilerin hedefindeki isim Jose Mourinho ile ilgili de, BBC'den gazeteci Garry Richardson şok bir iddia ortaya attı. Richardson, takım içinde Portekizli çalıştırıcının arkasında bazı oyunlar oynandığını ve geçtiğimiz hafta görüştüğü Chelsea'li yıldız bir futbolcunun kendisine, “Mourinho için kazanmaktan çok, kaybetmeyi istiyorum” dediğini öne sürdü.
 
Geleceği artık tartışılıyor
 
Ligde lider Manchester City'nin tam 14 puan gerisinde olan Londra temsilcisinde Mourinho ile bazı futbolcuların arasının bozuk olduğu daha önce de gündeme gelmişti. Geleceği tartışma konusu olan Mou'nun arkasından kimin bu cümleleri kurduğu henüz bilinmezken, kapalı kapılar ardından bu kişinin kaptan John Terry, Belçikalı yıldız Eden Hazard ya da İspanyol forvet Diego Costa olduğu konuşuluyor.
 
İşte olağan şüpheliler;
 
Diego Costa: Kilo aldığı için Mourinho'nun eleştirdiği Brezilya asıllı İspanyol forvet, son dönemde rakipleriyla girdiği gereksiz diyaloglar sebebiyle Portekizli hocanın hedefindeydi.
 
John Terry: İki sezon önce Mourinho ile arası çok iyi olan kaptan Terry'nin, bu sezon hocasıyla arası iyi değil. Tecrübeli stoper, sık sık yedek bırakılıyor ve bu durum onu hiç mutlu etmiyor.
 
Eden Hazard: Real Madrid'le adı anılan Belçika yıldız, Mourinho'nun kendisini sık sık eleştirmesinden rahatsız. Ayrıca takımın tüm sorumluluğunun ona verilmesi, üzerindeki baskıyı artırıyor.
 
(Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...