A Milli Takım'ın hazırlık maçları programı belli oldu

A Milli Takım'ın hazırlık maçları programı belli oldu

SPOR Haberleri

A Milli Futbol Takımı'nın 13 Kasım'da Katar ve 17 Kasım'da Yunanistan ile yapacağı özel maçların programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) yapılan açıklamada, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki milli takımın 9 Kasım Pazartesi günü TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacağı ve ilk çalışmasını ertesi gün akşam saatlerinde yapacağı belirtildi.

Milli takımın 11 Kasım Çarşamba günü yapacağı antrenmanın ardından öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Katar'ın başkenti Doha'ya gideceği ifade edildi.

Karşılaşmanın oynanacağı Abdullah bin Khalifa Stadı'nda 12 Kasım Perşembe günü son antrenmanını yapacak milli takımda, teknik direktör Fatih Terim'in de bir basın toplantısı düzenleyeceği kaydedildi.

Ay-yıldızlıların, 13 Kasım Cuma günü TSİ 19.30'da Katar'la oynadığı maçtan sonra 14 Kasım Cumartesi günü Türkiye'ye dönerek Yunanistan karşılaşması için tekrar TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde kampa girereceği aktarıldı.

Milli takım, 15 ve 16 Kasım'da yapacağı antrenmanlarla Yunanistan maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın ev sahipliği yapacağı Türkiye-Yunanistan müsabakası ise 17 Kasım Salı günü saat 20.15'te başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...