Güneş'in yöntemi saygı kazandı

Güneş'in yöntemi saygı kazandı

SPOR Haberleri

Oyuncular, ilk başta uygulamayı yadırgasa da alıştı. Tecrübeli çalıştırıcı, sergilediği bu tavırla futbolcuların saygısını kazandı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, farkını oyuncu seçimleriyle de hissettiriyor. Tecrübeli hocanın maç 11'lerini 2-3 gün önceden belirlediği ve aldığı kararları zorunlu haller dışında değiştirmediği ortaya çıktı. "Ricardo, seni bu hafta 11'de düşünmüyorum", Sosa bu maç sen dinlen", Necip 2. yarıda oyuna gireceksin" gibi açıklamalarla kararlarının gerekçesini anlatan tecrübeli hocanın, bu tavrının önceden yadırgandığı, ancak sonrasında takıma olumlu yansıdığı öğrenildi. Maçta oynayıp oynamayacaklarını liste yerine hocanın kendisinden gerekçeleriyle birlikte öğrenen futbolcuların böylece kafalarındaki soru işaretlerinin kalktığı, bu durumun da Güneş'e olan saygı ve sevgiyi artırdığı belirtildi. Oyuncu tercihlerinde önemli sıkıntılar yaşanmamasında Güneş'in taviz vermeyen yapısının da etkili olduğu ifade edildi. 


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...