Timsah'ın av mevsimi

Timsah'ın av mevsimi

SPOR Haberleri

Süper Lig'e kötü başlayan ve çalkantılı günler yaşamasının ardından son haftalarda toparlanan Bursaspor kritik Beşiktaş maçına büyük önem veriyor.

Yeşil-beyazlıların basın sözcüsü ve medya direktörü Suat Paçacı, Beşiktaş ile yapacakları maçın, istikrarlı bir çizgiye ulaşabilmeleri bakımından önemli olduğunu söyledi. Her rakibi mağlup etmek için sahaya çıktıklarını belirten Paçacı, Beşiktaş maçlarına biraz daha fazla önem verdiklerini açıkça ifade etti. "Söz konusu Beşiktaş olunca yapacağımız maç galibiyet ve 3 puan kadar, belki de ondan daha fazla önemli değerleri içinde barındırır" diyen tecrübeli futbol adamı, takımın bu maça çok iyi hazırlandığını söyledi. 
Yenilere anlatıyorlar
Bursaspor'un bu tür maçların hikayesini her satırına kadar ezbere bilen bir başkan ve yönetime sahip olduğunu dile getiren Paçacı, "Ertuğrul Sağlam başta olmak üzere teknik kadro, takım kaptanı ve bazı futbolcular da bu hikayeyi iyi biliyor. Kadromuza yeni kattığımız her oyuncumuza, Beşiktaş maçının hem önemini hem de ligde istikrarlı bir çizgiye oturabilmek için bir fırsat olduğunu hep birlikte anlatıyoruz" dedi. Beşiktaş maçında tribün desteğine güvendiklerini de belirten Suat Paçacı, taraftarların vereceği güçle 3 puana yakın taraf olduklarını iddia etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...