Lavezzi'ye sürpriz teklif!

Lavezzi'ye sürpriz teklif!

SPOR Haberleri

PSG'de forma giyen Lavezzi'yi devre arasında transfer etmek isteyen Fenerbahçe hem yıldız oyuncuya hem de Fransız kulübüne teklif yaptı...

Tarihinin en iddialı kadrolarından birini kurmasına rağmen Moussa Sow'un Katar'a transfer olmasıyla forvet hattında eksik kalan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor.
 
Sarı-Lacivertli yönetimin yıldız bir isme kancayı taktığı bildirildi. Fransa'nın şu anda en çok yatırım yapan kulübü olan PSG'de forma giyen Arjantinli forvet oyuncusu Lavezzi'yi transfer etmek isteyen Fenerbahçe'nin hem yıldız oyuncuyla hem de Fransız kulübüyle temasa geçtiği belirtildi. Piyasa değeri yaklaşık olarak 10-12 milyon Euro civarında olan Lavezzi'nin 2016 yılının Haziran ayında sözleşmesinin sona erecek olması Sarı-Lacivertli kulüp için önemli bir avantaj teşkil ediyor. Fenerbahçe, PSG'nin bonservis bedelini 5 milyon Euro civarına indirmesi durumunda Arjantinli futbolcuyu ocak ayında kadrosuna katacak. Aksi taktirde transfer için sezon sonucu bekleyecek.
 
FENER'E GÜÇ KATAR
 
Tüm forvet mevkilerinde forma giyebilen Lavezzi, 2012 yılından bu yana PSG forması giyiyor. 30 yaşında ve 1.73 boyunda olan Lavezzi, Arjantin Milli Takımı'nda da 37 kez forma giydi. 2014 Dünya Kupası'nda da Almanya ile final oynayan Arjantin Milli Takımı'nda yer alan isimlerden biri oldu. Transfer edilmesi durumunda yeteneği ve tecrübesiyle Sarı- Lacivertli takıma önemli bir güç sağlayacak tarzda bir futbolcu... (Takvim)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...