"Ajax'lı çocuklara dersini verin"

"Ajax'lı çocuklara dersini verin"

SPOR Haberleri

Pereira, iki golcüsüne "Ajax çok genç. Onların bu tecrübesizliğini değerlendirebilmeniz için sürekli hareketli olun." talimatını verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, dünkü antrenmanda Robin van Persie ve Fernandao ile baş başa görüşüp, Ajax'ın gençlerine ders vermelerini istedi. Portekizli teknik adam, iki forvet oyuncusuna Hollanda'daki Avrupa Ligi maçında defans arkasına boş koşular yapma, savunmanın dengesini bozma emrini verdi. 
 
Pereira, hafta boyunca Van Persie ile Fernandao'ya Ajax savunmasının arkasına sızma eğitimi verirken, dün şu uyarılarda bulundu: "Çok iyi pozisyon bilgisi olan oyunculardan kurulu bir rakibe karşı oynuyoruz. Statik, sabit kaldığınızda rakibin dengesini bozmamız zorlaşacak ama sizin sürekli hareket etmenizi, onların dengesini bozmanızı istiyorum. Rakip çok genç bir takım. Dolayısıyla onların bu tecrübesizliğini değerlendirebilmeniz için sürekli hareketli olmalısınız. Defans arkasına boş koşular yapın, derinlemesine paslarda tereddüt etmeden kaleye vurun."
 
(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...