Darüşşafaka Doğuş, Volkswagen Arena'da!

/ Kaynak: AA
Darüşşafaka Doğuş, Volkswagen Arena'da!

SPOR Haberleri  / AA

Darüşşafaka Doğuş, THY Avrupa Ligi'nde yarın CSKA Moskova ile karşılaşacak.

Darüşşafaka Doğuş, THY Avrupa Ligi D Grubu 4.  haftasında yarın sahasında Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla karşılaşacak. 
 
Tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Ligi'ne Dinamo Banco di Sardegna  Sassari galibiyetiyle başlayan Darüşşafaka Doğuş, Brose Baskets ve Unicaja Malaga  maçlarından mağlubiyetle ayrıldı. Ligin 4. haftasında güçlü rakibi CSKA  Moskova'yı konuk edecek "Daçka", sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor. 
 
Avrupa Ligi tarafından "Haftanın maçı" olarak seçilen müsabaka,  Volkswagen Arena'da oynanacak ve saat 21.00'de başlayacak. 
 
Volkswagen Arena kapılarını açıyor 
 
Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi maçlarına ev  sahipliği yapacak Volkswagen Arena, kapılarını ilk kez bir basketbol maçına  açacak. 
 
THY Avrupa Ligi'nde bundan sonraki maçlarını, Maslak'ta bulunan ve  özel olarak yeniden düzenlenen Volkswagen Arena'da gerçekleştirecek yeşil-beyazlı  ekip, buradaki ilk karşılaşmasında Rusya temsilcisi CSKA Moskova'yı ağırlayacak. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...