35 yaşındaki Diego Lugano Sao Paulo ile görüşüyor

35 yaşındaki Diego Lugano Sao Paulo ile görüşüyor

SPOR Haberleri

Paraguay ekibi Cerro Porteno'da top koşturan 35 yaşındaki Diego Lugano, Brezilya'nın dev ekibi Sao Paulo ile transfer görüşmeleri yapmaya başladı.

Diego Lugano kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. 2006-11 arası dönemde Fenerbahçe forması giyen ve sarı-lacivertli taraftarın favori isimlerinden bir tanesi haline gelen Uruguaylı futbolcu, Brezilya 1. Ligi'ne dönmek üzere. 
 
Türkiye'nin ardından yolu Paris Saint Germain, West Bromwich, Malaga ve Hacken takımlarından geçen tecrübeli savunmacı, son olarak formasını giydiği Paraguay ekibinden sonra, eski takımı Sao Paulo'nun formasını tekrar üzerine geçirmeye hazırlanıyor.
 
Osorio gitti, Doriva istiyor 
 
Brezilya basınında 'Sao Paulolular Lugano transferi için kapılarını açtı' başlığıyla verilen habere göre 35 yaşındaki futbolcu ile kulüp arasında yakınlaşma başladı. Kulüp içinde oyuncunun tekrar geri dönmesini isteyenlerin sayısının hayli fazla olduğu bildirildi. Geçtiğimiz aylarda da kulübün gündemine gelen ancak takımın hocası Juan Carlos Osorio tarafından veto edilen oyuncunun, yeni teknik direktör Doriva tarafından ise istendiğinin altı çizildi.  
 
'Sao Paulo temasa geçti'
 
Sao Paulo yönetiminin oyuncu için temasa geçtiğini belirten menajeri Juan Figer , "Evet iki ay önce bizimle temasa geçtiler. Kulüp oyuncuyu kadrosuna katmak istediğini belirtmişti. O dönem olmadı ama şimdi olabilir. Transfer dönemleri göz önünde bulundurulduğunda bu transferin ancak ocak ayında gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Cerro Porteno'da mutlu ancak eski takımına da dönmek istiyor. Lugano'nun kariyerindeki son durağı Sau Paulo olabilir" dedi.
 
Ücrette anlaşmaya çalışıyorlar 
 
Sao Paulo Kulübü'nün iki gün önce doğum günü olan oyuncu için resmi sitesinden kutlama mesajı yayınladığına dikkat çekilirken, transfer için parasal konuların öne çıktığı, maddi koşullarda anlaşılması durumunda transferin gerçekleşebileceği belirtildi. Uruguaylı'nın 300 bin Brezilya Reali (225 bin TL) aylık ücreti olduğu, bunun da Sao Paulo'daki en yüksek oyuncu maaşına yakın olmasının sıkıntı oluşturduğuna dikkat çekildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...