Ajax sakatlıklarla boğuşuyor

/ Kaynak: AA
Ajax sakatlıklarla boğuşuyor

SPOR Haberleri  / AA

Hollanda ekibi Ajax, Fenerbahçe ile yarın oynayacağı UEFA Avrupa Ligi maçının hazırlıklarını tamamladı.

Ajax, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Fenerbahçe  ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Kulübün Amsterdam'daki De Toekomst Spor Kompleksi Tesisleri'nde teknik  direktör Frank de Boer yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam  eden Boer dışındaki tüm oyuncular katıldı. Sakatlığı yüzünden Fenerbahçe  karşısında forma giymesi beklenmeyen Dijks, takımdan ayrı çalıştı.
 
Isınma hareketleriyle başlayan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanın  ilk 45 dakikası basına açık yapıldı. Isınma hareketlerinin ardından istasyon ve  dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın basına kapalı bölümünün taktik  ağırlıklı geçtiği belirtildi.
 
İki hafta önce Feyenoord ile oynanan Hollanda Kupası maçında  sakatlanan Boer'un henüz tam iyileşmediği, Dijks'ın da formuna kavuşmadığı için  yarınki maçta forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Roda ile oynanan son lig  maçında sakatlanan Bazoer'un durumunun da tam olarak netleşmediği kaydedildi.
 
UEFA Avrupa Ligi 4. hafta maçında yarın Amsterdam Arena'da  Fenerbahçe'yi ağırlayacak Ajax, A Grubu'nda 2 puanla 3. sırada yer alıyor. Dört  puana sahip Fenerbahçe ise 2. sırada bulunuyor. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...