Hamzaoğlu, oyuncularını ikaz etti: Benfica'yı unutun

Hamzaoğlu, oyuncularını ikaz etti: Benfica'yı unutun

SPOR Haberleri

Hamzaoğlu, 'Şampiyonlar Ligi maçı artık geride kaldı. Şimdi cumartesi günü oynayacağımız Çaykur Rize maçına odaklanmalıyız' dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Benfica'ya deplasmanda mağlup olarak hem yenilmezlik serisine son veren hem de gruptan çıkma şansını zora sokan Galatasaray'da moraller sıfır. Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek sarı-kırmızılılarda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, futbolcularını motive etmeye çalışıyor. Yorucu bir yolculuğun ardından İstanbul'a gelen Galatasaray'ın hafta sonunda puan kaybına tahammülü yok ve bu nedenle Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu işi sıkı tutuyor. Futbolcularıyla bir toplantı yapan başarılı teknik adam, tamamen lige odaklanmalarını ifade ederek, “Benfica maçını unutun. Önümüzde Çaykur Rizespor deplasmanı var. Biz oynadığımız kulvarları ayrı ayrı değerlendirmek zorundayız. Ligde puan kaybına tahammülümüz yok. Üç puanla yolumuza devam etmeliyiz” şeklinde konuştu.
Değişiklikler yapacak
Hamzaoğlu'nun Benfica karşılaşması kadrosunu bazı değişiklikler yapması bekleniyor. Sarı-kırmızılıların hocası, orta sahada şans verdiği Sabri Sarıoğlu ve Jason Denayer'den birini ilk 11'de kullanacak. Orta saha için ise Eskişehirspor maçında başarılı bir performans sergileyen Emre Çolak, Yasin Öztekin ve bir süredir şans bulamayan Jose Rodriguez adaylar arasında. Aslan'da Çaykur Rizespor maçında, sakatlıkları bulunan Lionel Carole ve Hamit Altıntop forma giyemeyecek.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...