Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türkiye'den yolu geçen iki yıldızdan şok sözler

Türkiye'den yolu geçen iki yıldızdan şok sözler

SPOR Haberleri

Felipe Melo ve Alex De Souza'dançok tartışılacak açıklamalar geldi.

Alex de Souza: Başkan primin üstüne yattı!
Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex De Souza, Brezilya basınına Aziz Yıldırım ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Fenerbahçe'de de maaş sıkıntısı çekmediğini ancak prim konusunda bazı problemler yaşadığını itiraf eden Alex, "Şampiyonlar Ligi İkinci Turu'nda Sevilla'ya karşı oynuyorduk. Başkan, eğer tur atlarsak 1 milyon dolar vereceğini söyledi. İlk yarı bitti, Sevilla 3-1 öndeydi. Başkan soyunma odasına gelerek turu geçmemiz halinde 1 milyon değil, 1.5 milyon dolar vereceğini söyledi. Penaltılarla turu geçtik. Başkandan primi istedim. 'Chelsea maçından sonra' dedi. Chelsea'ye elenince primi vermeyeceğini söyledi. Halbuki o prim Sevilla'yı elediğimiz için kazandığımız bir paraydı" açıklaması yaptı. 
Felipe Melo: Fener'de ırkçı oyuncu vardı!
Galatasaray'dan sezon başında ayrılan Brezilyalı yıldız Felipe Melo, ilk kez TRT Spor'a konuştu. G.Saray'dan para için ayrılmadığını söyleyen sambacı, "Burada yarı para alıyorum. G.Saray'da kazanacağım başarıları elde etmiştim. Yeni heyecana ihtiyacım vardı" dedi. "F.Bahçe taraftarı beni eleştiriyor ama önce kendi takımlarına baksınlar. Kendi takımlarında benim bugüne kadar hiç yapmadığım hareketi yapan, ırkçılık yapan oyuncuları vardı" sözleriyle o dönemde rakibi olan Emre Belözoğlu'na gönderme yapan Melo, "Ben böyle bir şeyi hiç yapmadım. Ben ne yaptıysam saygımı kaybetmeden kendi takımım için yaptım. Onlar çok konuşuyor çünkü hiçbir şey kazanmadılar, Galatasaray her şeyi kazandı" ifadelerini kullandı. 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...