Pereira: Ajax'ı ezberledik

Pereira: Ajax'ı ezberledik

SPOR Haberleri

F.Bahçe'nin çalıştırıcısı, "Birbirini iyi tanıyan iki ekip oynayacak. Kazanmak istiyorum” dedi

M. Emin ULUÇ
F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Ajax maçına yönelik dün akşam bir basın toplantısı yaptı. Sözlerine, "Birbirini iyi tanıyan iki takımın maçını izleyeceğiz, çünkü iki hafta önce oynama fırsatı bulduk. Yarın (bugün) karşımıza çıkabilecek zorlukların neler olduğunu, hangi dakikalarda neler yaşanacağını bilerek sahaya çıkacağız. Rakibi ezbere biliyoruz" diyerek başlayan Portekizli çalıştırıcı, "Dolu bir stat olacak, güzel bir gösteri sunmak için her şeyi ortaya koyacağız. Beklentim 3 puan, galibiyet istiyorum. Fenerbahçe 3 koridoru da kullanmak zorunda. Tek bir tarafı kullanacak değiliz" sözleriyle oyuncularından hem iki kanat hem de zengin orta blok organizasyonları istediğine vurgu yaptı. Pereira, "Van Persie sahada olursa tecrübeleri ve kalitesiyle bize sahada yardımcı olabilecek bir oyuncu" derken, "Çok iyi oynarsak, fırsatları gole çevirip skoru alamazsak tabii ki oyundan memnun olmam. Hiç bir maça beraberlik için çıkmıyoruz. Yarın da galibiyet sahaya çıkacağız. Tek düşüncemiz bu" şeklinde konuştu.
Josef: Avantaj arıyoruz
Pereira'yla birlikte basın toplantısına katılan Josef de Souza ise, "Ajax'ı yenerek grupta avantajlı hale gelmek istiyoruz. Fenerbahçe'ye geldiğimde Brezilya'da sezonun ortasıydı. 25 maçı geride bırakmıştım. Her zaman kendime bakıp en üst düzeyde olmaya çalışıyorum. 26 yaşındayım ve yorgunluk olacağını düşünmüyorum. Hâlâ genç bir oyuncuyum. Sezon sonuna kadar götürebileceğimi düşünüyorum" açıklaması yaptı.
FENER PUSUYA YATTI
Fenerbahçe bugünkü Ajax hazırlıklarını dün akşam karşılaşmanın oynanacağı Amsterdam Arena'da yaptığı antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki çalışmada sarı-lacivertli futbolcuların neşeli olduğu gözlendi. Portekizli çalıştırıcı taktik idmanda sık sık oyuncularına uyarılarda bulundu.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...