Usta: İstifa etmem

Usta: İstifa etmem

SPOR Haberleri

Trabzonspor verilen cezalarla kara günler geçirirken, PFDK tarafından en ağır cezayı alan TFF Başkanvekili görevine devam edeceğini açıkladı

Trabzonspor'a tarihte eşi benzeri görülmemiş bir şekilde cezalandırılması futbol dünyasını sallamaya devam ediyor. Maçın hakemlerinin statta 4 saat mahsur kalması üzerine Trabzonspor'a 2 maç seyircisiz oynama cezası, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticilere de toplamda 9 yıl 26 gün hak mahrumiyeti ve 2 milyon 45 bin TL para cezası verilmişti. Trabzonspor Yönetim Kurulu üyeliğinin yanı sıra Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nda da 5 başkanvekilinden biri olan ve en ağır cezayı (1 yıl 6 ay hak mahrumiyeti) alan isim olan İbrahim Usta cezalarının ardından sert konuştu. Radyospor'a bağlanan Usta, "Bu ceza bana TFF'den istifa etmem için verildi. Ama istifa etmeyeceğim. Bu cezayla hukuk olmadığı ortaya çıktı. Yaşanan olaylar daha bana sorulmadan el altından basına sızdırıldı. Bu konu hakkında daha detaylı açıklamalar yapacağım" diye konuştu. 
Soylu da tepki gösterdi
Öte yandan Trabzonspor Kulübü'ne verilen cezalar sonrasında AK Parti Trabzon Milletvekilleri adına Süleyman Soylu bir açıklama yaptı. Verilen cezanın çok ağır, haksız ve kabul edilemez olduğunu ifade eden Soylu, "Trabzonspor'umuza verilen bu ağır cezanın, üst kurul tarafından  değerlendirilerek, bu haksız mağduriyetin giderileceğini ümit ediyoruz.  Bize vekalet veren şehrimizin insanları şundan emin olsun ki  Trabzonspor'un uğrayacağı her türlü haksızlığa karşı her zaman söyleyecek sözümüz olacaktır. Bu tavır asla spora siyaseti karıştırmak değil, ferdi olduğumuz Trabzon şehrine sahip çıkmaktır" diye konuştu.
Hacıosmanoğlu sezonu kapattı!
Trabzonspor'da 2.5 yıla yakın bir süredir görevde olan İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün tarihindeki en çok ceza alan başkan oldu. Hacıosmanoğlu, geçtiğimiz sezonun ilk yarısının son maçlarıyla, ikinci yarıda oynanan maçlarda takımını tribünden izleyememişti. Süper Lig'de takımını tribünden izleyemeyen Hacıosmanoğlu, aldığı yeni 9 ay 10 gün cezası ile birlikte sezonu kapatmış oldu. Görev süresinin 890 gününü geçiren başkan Hacıosmanoğlu, bu sürecin 400 günü cezalı durumda olurken, toplam cezası 680 güne ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...