Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ömer Toprak'tan Milli Takım açıklaması! EURO 2016...

/ Kaynak: DHA
Ömer Toprak'tan Milli Takım açıklaması! EURO 2016...

SPOR Haberleri  / DHA

Ömer Toprak, Türkiye A Milli Futbol Takımı kadrosuna ilişkin konuşmak istemezken, kadroda yer alacak arkadaşlarını ise tebrik etti.

Alman ekibinin stoperi Ömer Toprak, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 4'üncü maçında deplasmanda AS Roma'ya 3-2 mağlup olmalarının ardından Türk gazetecilere açıklamalarda bulundu.
 
78'inci dakikada, ceza sahası içinde Mohamed Salah'ı arkadan itmesi üzerine kırmızı kart gören ve rakip takıma verilen penaltıyla takımının mağlup olmasına giden yolu açan Toprak, "Tabii 2-0 geriye düştük. Bu bizim için küçük bir şoktu. Ama ilk yarıda da iyi oynadığımızı düşünüyorum. Devrede biraz değişiklikler yaptık. İkinci yarıya çok çok daha iyi başladık. Durumu 2-2 yaptık. Sonra penaltı pozisyonu geldi. Bir adım geç geldim. Elimden geleni denedim, ama maalesef... Hakemin pozisyonu çok iyiydi, penaltı olduğunu gördü. Maalesef 3-2 kaybettik" diye konuştu.
 
Gökhan Töre'yle yaşadığı sorun nedeniyle A Milli Futbol Takımı kadrosunda yer almak istemeyen 26 yaşındaki oyuncu, Euro 2016 kadrosuna katılmak isteyip istemediği sorusuna ise, "Ona bir şey söylemek istemiyorum. Çok seviniyorum Türkiye'nin katılmasına, arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, ama şimdilik bir şey söylemek istemiyorum" diye cevap verdi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...