Ronaldo'ya göre "en iyisi" kendisi

Ronaldo'ya göre "en iyisi" kendisi

SPOR Haberleri

Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, "en iyi" olduğunu düşündüğünü söyledi.

Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, "en iyi" olduğunu düşündüğünü söyleyerek, "Futbol tarihine geçtiğimi ya da efsane olduğumu söylememe gerek yok. Rakamlar her şeyi anlatıyor" dedi.

FIFA Altın Top Ödülü'nü 3 kez kazanan ve kariyerinde çıktığı 760 maçta 504 gol atan Ronaldo, İngiliz yayın kurumu BBC'ye yaptığı açıklamada, ulaştığı seviyeyi yukarı çekmenin çok zor olduğunu belirterek, "Bana kalırsa her zaman en iyisiyim. İnsanların düşündüklerini veya söylediklerini umursamıyorum. Futbol tarihine geçtiğimi ya da efsane olduğumu söylememe gerek yok. Rakamlar her şeyi anlatıyor. Sadece geldiğim seviyeyi korumak istiyorum. Bence bir futbolcu için işin en zor kısmı da bu" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'e geldiğinden bu yana oynadığı 314 karşılaşmada kaydettiği 326 golle kulüp tarihinin en skoreri unvanını alan Ronaldo, FIFA Altın Top Ödülü'ne 4 kez layık görülen ve Barcelona formasıyla 492 maçta 418 gol atan Lionel Messi ile karşılaştırılmaktan bıktığını söyleyerek, "Kıyaslamalara artık şaşırmıyorum ama kimi zaman beni yoruyor. Daima aynı şey ve her yıl tekrar ediyor. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Belki sana göre Messi daha iyidir, bana göreyse ben daha iyiyim. Bu kadar basit" yorumunu yaptı.

- "Sahada inanılmaz olduğum için insanlar benimle ilgileniyor"

30 yaşındaki Ronaldo, "Süper yıldız olmak nasıl bir his?" sorusuna, "Muhteşem. Bu, beni daha fazla çalışmak ve işimde daha iyi olmak için motive ediyor. Fakat yerimde olmanın pek de kolay olmadığını söylemeliyim. Şikayetçi değilim, aksine mutluyum. Tüm bunların bir sebebi var. İnsanlar benimle ilgileniyor çünkü sahada inanılmazım. Bu kadar basit" yanıtını verdi.

Portekizli golcü, eski takımı Manchester United'a dönme ihtimali hakkında ise şunları kaydetti:

"Defalarca belirttiğim gibi, kimse geleceği bilemez. Şu an Real Madrid'de oynamaktan çok memnunum ancak kimse geleceği bilemez. Her defasında aynı cevabı vereceğim. Real Madrid ile sözleşmem var ve burada mutluyum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...