Van Persie: Beraberlik kötü değil

Van Persie: Beraberlik kötü değil

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Ajax maçı sonrası değerlendirmede bulundu

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, "Kazanmak istiyorduk, ama beraberlik de kötü değil. İkinci sıradayız. Artık kendi şansımızı kontrol etmeye sahibiz. Gruptan çıkma şansımız sürüyor" diye konuştu. Hollandalı yıldız, Ajaxlı taraftarların protestosu üzerine ise "Baskı her maç öncesinde var. Her zaman oynadığım takıma en iyisini vermeye çalışıyorum. Protesto da bu oyunun bir parçası Feyenoord'lu olmaktan da gurur duyuyorum. Feyenoord'lu taraftarlar beni alkışlıyor zaten" yorumunu yaptı. 


Molde gruptan çıktı: 2-1


A Grubu'na müthiş bir başlangıç yapıp futbol otoritelerini şaşırtan Molde'nin çıkışı sürüyor. Lider, Celtic'i de deplasmanda 2-1 yenip zirvedeki yerini korudu ve bitime iki hafta kala gruptan çıkmayı garantiledi. Mavi-beyazlılara 3 puanı 21'de Elyounoussi ve 37'de Hestad'ın golleri getirdi. 40 yaşındaki Hestad, Avrupa Ligleri'nde gol atan en yaşlı oyuncu unvanını aldı. Celtic'in tek golünü 26'da Kris Commons kaydett


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...