Savcı el koydu

Savcı el koydu

SPOR Haberleri

TFF Trabzonspor- G.Antepspor karşılaşmasına dair bütün bilgi ve belgeler istendi. Kamera kayıtlarıyla deliller toplandı

Trabzonspor-Gaziantepspor maçının ardından yaşananlarla ilgili gelişmeler devam ediyor. Şimdi de Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Karşılaşmanın hakemi Çağatay Şahan ve yardımcılarının statta 4 saat bekletilmesi üzerine PFDK'dan yöneticilere 9 yıl ve bordo-mavili kulübe toplam 2 milyon 45 bin lira para cezası verilmişti. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı 28 ekim 2015'te oynanan bu karşılaşma ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na yazılı olarak müracaat ederek bilgi ve belgeler istedi. Hakem ve temsilci raporlarını, varsa görüntüleri, delilleriyle birlikte isteyen savcılık ayrıca Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki bütün kamera görüntülerinden elde ettiği delilleri de topladı.
Cezaları kim ödeyecek?
Öte yandan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve 8 yöneticiye verilen 2 milyon 45 bin liralık para cezasının kimin tarafından ödeneceği de Trabzon'da yeni tartışma konusu oldu. Bugüne kadar PFDK'dan alınan cezaların kulüp kasasından ödendiği belirtilirken, yerel gazeteler bu kez cezaları yöneticilerin cebinden ödemesi için adeta kampanya başlattı. Buna karşılık bir kesim de, yöneticilerin kulübün haklarını savunmak için böyle bir eylem yaptığını ve cezaları bugüne kadar olduğu gibi kulübün ödemesi gerektiği görüşünü savundu. Öte yandan AK Parti Trabzon milletvekili Salih Cora verilen cezalara tepki göstererek, "Herkes aklını başına toplamalıdır. Trabzonspor bu şehrin kimliğidir. Ve yalnız olmadığını da herkes görecektir" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...