Güneş: Avantajı teptik

Güneş: Avantajı teptik

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın hocası, “Kazanamadığımız için çok üzgünüz. Kalan iki rakibimizi de yenerek gruptan çıkmak istiyoruz” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lokomotiv Moskova beraberliği sonrasında oldukça üzgündü. Deneyimli çalıştırıcı, kazanmak için sahaya çıktıklarını ifade ederek, “Oyun üstünlüğü bizdeydi ama bunu skora yansımadık. Daha fazla pozisyona girebilirdik. Hamle yaprak pozisyonlar bulmaya çalıştık hem de rakibi çıkarmamaya çalıştık. Bütün emeklerin karşılığı olarak kazanmamız gereken bir maçtı. Son dakikada gol atıp kazanabilirdik ama onlar da atabilirdi. Kaybettiğimiz 2 puan için üzgünüz. Çok önemli bir avantaj kaybettik. Bu maçı kazanıp grubu garanti altına alabilirdik. Artık iki rakibimizi de yenerek gruptan çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Takımın fizik ve moral gücünün önemine vurgu yaparak sözlerine devam eden deneyimli çalıştırıcı, “Ama golden sonra psikolojik kırılmalar oldu. Bana göre tempo daha üst seviyelerde olmalıydı. Biraz daha dirençli ve güçlü kalmamız gerekiyor. Hem fizik hem moral anlamında çok iyi olmak zorundayız. Büyük takımlar böyle olmalı” diye konuştu.
Adım adım gideceğiz
Güneş, Avrupa Ligi'ndeki hedeflerinin sorulması üzerine Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Uzun mesafeli hedefleri çizmek değil, adım adım gitmek istiyoruz. Bu maç bitti şimdi önümüzdeki maça bakacağız. Skenderbeu maçı var, sonra da Sporting ile oynayacağız. Adım adım gideceğiz. 'Şampiyon olacağız' dersem o yorum taraflı olur ama futbol adına her gün kendimizi geliştirmek zorundayız. Kazansan da kaybetsen de bir eksik görüyoruz ve bunları kapatıp değiştirmek zorundayız” cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...