Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Carole piyangosu

Carole piyangosu

SPOR Haberleri

1.5 milyon avroya transfer edilen genç sol bek için İngiliz kökenli menajerlik şirketi girişimlerini hızlandırdı

Fransa'nın 2. Lig ekibi Troyes'den sessiz sedasız transfer edilen genç yıldız Galatasaray'daki performansı ile kısa sürede İngiltere Premier Ligi ekiplerinin radarına girmeyi başardı. İngiliz kulüpleri ile çalışan önemli bir menajerlik şirketinin Galatasaray'ı arayarak resmen oyuncunun aldığı ücret ve bonservis fiyatı ile ilgili bilgi istediği öğrenildi. Carole'ün Galatasaray'dan aldığı yıllık 700 bin avro ücreti fazlasıyla ucuz bulan menajerlik şirketi bu oyuncunun İngiliz Premier Ligi'ne transferi için girişimlerini hızlandırdı. Sezon başında sadece 1,5 milyon avroya alınan Carole'ün, bonservisinden en az 4-5 milyon avro gelir elde edilebileceği hesaplanırken, 23 yaşındaki oyuncunun sakatlığını kısa sürede atlatıp form tutması durumunda da bu transferin sezon sonunda da gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu belirtildi. 
2 hafta sonra dönebilir
Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Fransız futbolcunun tedavisine devam edilirken, sahalara dönmesinin 2 hafta alabileceği öğrenildi. Carole'ün sakatlanmasının ardından Galatasaray'da Olcan Adın forma giymeye başlamıştı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...