Van Persie fena patladı! 'Ben 50 gol attım'

Van Persie fena patladı! 'Ben 50 gol attım'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Ajax maçının ardından milli takımdaki durumu hakkında konuştu...

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind tarafından Galler ve Almanya ile yapılacak hazırlık maçlarının kadrosuna alınmayan Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie, Ajax maçının ardından milli takımdaki durumu hakkında konuştu.
 
Hollanda basınına açıklama yapan Robin van Persie, "Eğer bana kalsa, daha oynayacağım çok milli maç var. Ayrıca, harika hisettiğimi defalarca söyledim ve ayrıca form durumumu bu gece size gösterdim" diyerek Blind'in kendisini kadroya çağırmama gerekçesine göndermede bulundu.
 
Blind'in aldığı kararı kendisine telefonda bildirdiğini dile getiren 32 yaşındaki golcü, "Açıklamasını yaptı, ben dinledim. Hepsi bu. Benim nasıl hissettiğimin bir önemi olmadı. Hollanda için uygunum. Sözlerini saklıyorum ancak tepki göstermeyeceğim. Sert sözlerdi, evet ancak konuyla ilgili değildi" dedi.
 
Van Persie, "Hollanda için 50 gol attım, 20'den fazla asist yaptım. 101 milli maçta oynadım ve 5 turnuva tecrübesi yaşadım. Bir teknik direktörle diğerine göre daha iyi bir ilişkiniz olur. Bunun ileride Hollanda için olmasını umuyorum. Blind yönetiminde ya da değil bilmiyorum. Ülkem için oynuyorum ve teknik direktöre bakmaksızın bu büyük bir onur" ifadesini kullandı.
 
(Ajansspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...