Beşiktaş kalesini gole kapatmakta zorlanıyor

Beşiktaş kalesini gole kapatmakta zorlanıyor

SPOR Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'ndeki son maçında Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibiyle 1-1 berabere kalan Beşiktaş, kalesini gole kapatmakta zorlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan, UEFA Avrupa  Ligi'nde de grubunda ikinci sırada yer alan siyah-beyazlı takım, bu sezon  oynadığı 14 resmi maçın sadece 4'ünde gol yemedi. 
 
Beşiktaş, Süper Lig'de oynadığı 10 maçın 7'sinde, UEFA Avrupa  Ligi'ndeki 4 maçın da 3'ünde rakiplerinin gol bulmasını engelleyemedi. 
 
Siyah-beyazlı takım Süper Lig'de Gaziantepspor'u 4-0, Medipol  Başakşehir'i 2-0 ve Çaykur Rizespor'u 1-0 yendiği maç ile UEFA Avrupa Ligi'nde  deplasmanda Skenderbeu'yu 1-0 mağlup ettiği müsabakada kalesini gole kapattı. 
 
Bu sezon oynadığı resmi maçlarda 31 kez ağları havalandıran Beşiktaş,  kalesinde ise 15 gol gördü. 
 
Son 4 maçta 6 gol yedi 
 
Beşiktaş, Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde bir galibiyet ve 3  beraberlikle ayrıldığı son 4 maçında da rakiplerinin gol atmasını önleyemedi. 
 
Son 4 maçtaki tek galibiyetini 5-1'lik skorla Antalyaspor karşısında  alan siyah-beyazlı ekip, daha sonra Kasımpaşa ile 3-3, Lokomotiv Moskova ile de  iki maçta da 1-1 berabere kaldı. 
 
Bu maçlarda 10 gol kaydeden Beşiktaş, kalesinde ise 6 gol gördü. 
 
Bütün maçlarda gol attı 
 
Bu sezon kalesini korumakta zorlanan Beşiktaş, buna karşın oynadığı  bütün resmi maçlarda gol atmayı başardı. 
 
Siyah-beyazlı takım, oynadığı 10 maçta da rakip fileleri  havalandırdığı Süper Lig'de 27 golle en golcü takım konumunda bulunuyor.  Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 4 maçta ise birer gol kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...