Veltman: "Fenerbahçe fazla güçlüydü"

Veltman: "Fenerbahçe fazla güçlüydü"

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'yı haklı çıkaran Ajaxlı Veltman, sarı-lacivertlilerin üstün olan taraf olduğunu itiraf etti.

Ajax'ta savunmanın belkemiği olan Joel Veltman, Fenerbahçe'nin hakkını teslim etti. Amsterdam Arena'daki maçta 90 dakika forma giyen 23 yaşındaki oyuncu sarı-lacivertliler ile olan karşılaşmayı NOS televizyonuna değerlendirdi.
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın maçın ardından yaptığı değerlendirmedeki sözlerine paralel açıklamalar yapan oyuncu adeta Portekizli hocayı doğruladı. Pereira kendilerine yapılan eleştirinin haksız olduğunu, oyunu domine eden tarafın Fenerbahçe olduğunu, rakibe istediği oyunu oynama fırsatı vermeyerek baskı kursalar da golü bulamadıklarını söylemişti.
Veltman, "Fenerbahçe oldukça iyiydi. Üzerimizde iyi bir baskı kurdular. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Topu rakip ceza sahasına ulaştırmakta sıkıntı yaşadık. Sanırım Fenerbahçe fazla güçlüydü" diye konuştu.
 
Veltman'ın yorumu tepki çekti
Hollanda Milli Takımı'nın bu maç değerlendirmesine ise futbolseverler tepki gösterdi. Hollanda'daki habere yorum yapan okuyucuların şu şekilde yorumları oldu: "Zaten Hollanda dışında herkes güçlü", "Veltman sahadaki en kötü adamdı",  "Kazanan mentaliteye sahip değiller. Bu kadar basit", "Bu maçı kazanmalıydınız. Gerçek Ajax'ı özledim", "Biraz abartttığını düşünüyorum".   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...