Yunus Mallı Milli Takım'a davet edildi

Yunus Mallı Milli Takım'a davet edildi

SPOR Haberleri

Terim, ay-yıldızlı ekibin Katar ve Yunanistan ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosuna Türkiye'yi seçen Yunus Mallı'yı da dahil etti

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, EURO 2016'ya hazırlanan A Milli Takım'ın 13 Kasım'da Katar ile deplasmanda, 17 Kasım'da ise Yunanistan ile İstanbul'da oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosunu dün açıkladı. Tecrübeli çalıştırıcı, kadroda geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi seçen Yunus Mallı ile birlikte Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık ve sezon başında Beşiktaş'tan Red Bull Salzburg'a transfer olan Atınç Nukan'ı da dahil etti. Üç oyuncu ilk kez milli heyecan yaşayacak. Galatasaray'da çok fazla forma şansı bulamayan Emre Çolak da kadroya alındı. 


A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU
Volkan Babacan, Mert Günok, Mert Alyüz, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Hakan Balta, Ahmet Çalık, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Emre Taşdemir, Hakan Çalhanoğlu, Olcay Şahan, Emre Çolak, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Okay Yokuşlu, Arda Turan, Yasin Öztekin, Alper Potuk, Yunus Mallı, Cenk Tosun, Burak Yılmaz.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...