Hedefimiz Hollanda!

Hedefimiz Hollanda!

SPOR Haberleri

UEFA Ülkeler Sıralaması'nda yerini koruyan Türkiye, Fenerbahçe'nin Ajax'ı eleme ihtimaliyle Hollanda'yı gözüne kestirdi.

Fenerbahçe'nin Ajax deplasmanından puanla dönüp ikili averaj üstünlüğünü alması, UEFA Ülkeler Sıralaması'nda Türkiye'nin önünde olan Hollanda'yı geçebilmek için fırsat oluşturdu. Haftayı 0.600 puanla kapatan 11'inci sıradaki Türkiye'nin takipçisi İsviçre ile arasındaki fark azalsa da Ajax'ın gruptan elenme ihtimalinin artması elimizi güçlendirdi. 


3 TAKIMIMIZ TURLARSA
Türkiye temsilcileri Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gruplarından çıkıp Şubat ayına kalması halinde 2016 başına yalnızca PSV'yi taşıma ihtimali yüksek olan Hollanda'yı geçme şansı artacak. 10'uncu sıra için bir diğer aday ise İsviçre… Kırmızı-beyazlılardan Basel ile Sion'un Avrupa Ligi'nde devam etmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...