Belgrad yıldızı

Belgrad yıldızı

SPOR Haberleri

Euroleague'de bu sezon ilk kez dış sahada kazanan sarı-lacivertliler maç boyu üstün oynadı. Pero Antic 14 sayıyla en skorer isim oldu

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Euroleague A Grubu 4. hafta maçında Kızılyıldız'ı deplasmanda devirdi. Sarı-lacivertliler baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 74-60 galip ayrıldı. Bu sonuçla gruptaki 4. maçında 3. galibiyetini elde eden temsilcimiz, aynı zamanda bu sezon Euroleague'de ilk deplasman galibiyetini elde etti. Maça agresif başlayan F.Bahçe ilk periyodu 25-19 önde tamamladı. İkinci çeyrek karşılıklı basketlerle başladı. Bogdanovic ve Antic ile skor üreten sarı-lacivertliler çeyreğin ilk 5 dakikalık bölümünü 33-25 üstün geçti. Bu anlarda Dixon ve Antic ile dış atışlardan skor üreten F.Bahçe soyunma odasına da 14 sayı farkla 45-31 önde girdi.
Kızılyıldız'a şan vermediler
Soyunma odasından Datome'nin basketiyle dönen F.Bahçe, Dixon ve Udoh'un sayılarıyla farkı 18 sayıya çıkardı. Televizyon molasına 53-38 önde giden Obradovic'in öğrencileri, Antic'in üçlüğüyle de çeyreği 59-42 üstün geçti. Dördüncü periyotta sarı-lacivertlilerin ilk sayıları genç oyuncular Berk ve Ömer'den geldi. Sloukas'un sayısıyla skor üstünlüğünü 16 sayıda tutan F.Bahçe, çeyreğin kalan dakikalarında da rakibinin maça ortak olmasına izin vermedi ve Belgrad deplasmanından 74-60 galip ayrıldı. F.Bahçe bir sonraki Euroleague maçında Cuma günü Ülker Sports Arena'da K. Moscow Region ile karşılaşacak. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...