Hamzaoğlu, savunma oyuncularını eleştirdi ve uyardı

Hamzaoğlu, savunma oyuncularını eleştirdi ve uyardı

SPOR Haberleri

G.Saray'ın hocası “Benfica maçında rakibe çok sayıda pozisyon verdik. Basit hatalar istemiyorum” ifadesini kullandı

Deplasmanda bu akşam Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray, son haftalardaki başarılı lig grafiğini devam ettirmek istiyor. Sarı-kırmızılı takım, rakibini yenmesi halinde zirve iddiasını güçlendirecek. Çaykur Rizespor'la ilgili uyarılarda bulunan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun, defans oyuncularına "Benfica maçında o kadar çok pozisyon verdik ki. Bu size hiç yakışmıyor. Ligin en zorlu deplasmanlarından birine çıkacağız. Savunmada çok daha fazla dikkatli olmalıyız. Yaptığımız basit hatalar bize pahalıya maloluyor. Böylesine kolay fırsatlar sunmamalıyız. Çaykur Rizespor'u yenerek milli maç arasına rahat girelim" dediği öğrenildi. 
Özel çalışma yapıldı
Sarı-kırmızılıların hocası, son iki antrenmanda defans oyuncularına özel çalışmalar yaptırdı. Zorlu deplasmanda Hakan Balta, Chedjou ve Olcan Adın savunmada görev yapacak. Ancak sağ bek konusunda son karar, maç günü verilecek. Hamzaoğlu, Denayer ve Sabri Sarioğlu arasında tercih yapacak. Galatasaray son beş haftada dört galibiyet bir beraberlik aldı ve 13 puan topladı. Sarı-kırmızılılar böylece Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor ile son 5 haftanın en başarılı takımı oldu. Çaykur  Rizespor ise iki puanla sondan ikinci sırada yer alıyor.

Hamzaoğlu, savunma oyuncularını eleştirdi ve uyardı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...