Fener'de 1 puan üzüntüsü

Fener'de 1 puan üzüntüsü

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, zorlu Ajax deplasmanından beraberlikle ayrıldı.

Ancak kazanılan 1 puan kimsenin yüzünü güldürmedi. Bütün planlarını galibiyet üzerine yaptıklarını belirten Teknik Direktör Vitor Pereira, "Her şeyi doğru yaptık. Ancak son vuruşu beceremedik. Kalemizde pozisyon vermiyoruz. Oyunu istediğimiz gibi yönlendiriyoruz. Gole ulaşmak için her türlü kombinasyonu deniyoruz. Ancak ya pas tercihlerinde hata yapıyoruz ya da son vuruşta. Tek eksiğimiz bu" ifadesini kullandı. Antrenmanlarda sürekli gol çalışmaları yaptıklarını dile getiren tecrübeli teknik adam, "İyi yoldayız ama hücumda daha etkili olmamız şart" dedi. 
Terraneo bile çıldırdı
Fenerbahçe'nin Ajax karşısındaki performansından memnun olan Sportif Direktör Giuliano Terraneo da kaçan gol fırsatlarını eleştirdi. Nani'nin bireysel oyun tarzına tepki gösteren İtalyan, Fernandao'nun kaçırdığı gol sonrası isyan ederek yerinden fırladı. Genç yıldız Ozan Tufan, "Kaçırdığımız goller beni çok üzdü, saha içinde adeta çıldırdım" sözleriyle takım arkadaşlarının duygularına tercüman olurken, çok üzgün olduğunu söyleyen Fernandao "Bir golcü olarak o pozisyonda işi bitirmeliydim. Özür dilerim" dedi. Fenerbahçeli oyuncular, son iki maçı da kazanarak gruptan çıkacaklarına dair Vitor Pereira'ya söz verdi. > M.Emin uluç


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...