Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gökhan Töre 'kırmızıda' kaldı!

Gökhan Töre 'kırmızıda' kaldı!

SPOR Haberleri

İzlanda maçında kırmızı gören Gökhan Töre, hâlâ kendini toparlayamadı.

Beşiktaşlılar sezon başındaki Gökhan Töre'yi mumla arıyor… Gurbetçi oyuncu, Milli Takım forması ile 13 Ekim'de oynanan İzlanda maçının 77. dakikasında kırmızı kart ile oyundan atıldı. Gördüğü kırmızı kart sonrası büyük bir yıkım yaşayan Gökhan Töre, henüz kendini toparlayamadı. Sezona müthiş bir giriş yapan 23 yaşındaki oyuncu, İzlanda karşılaşmasından önce Siyah-Beyazlı forma ile çıktığı dokuz resmi maçta rakip ağlara 2 gol gönderdi. Gurbetçi oyuncu, 5 de asist yaptı.
 
TOP KAYIPLARI YARI YARIYA!
 
Ama İzlanda maçının ardından işler tersine döndü. Teknik Direktör Şenol Güneş'in motive etmeye çalıştığı Gökhan Töre, bu dönem içinde dört maça çıktı. Gurbetçi oyuncu, ne gol atabildi, ne de asist yapabildi… Antalyaspor maçında da sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Bu dört maçta 15 kez top kaybı yapan Gökhan Töre, gördüğü kırmızı karttan önce 25 kez topu rakibine vermişti. Yani son 4 maçta yarı yarıya top kaybı ile oynadı.
 
KIRMIZIDAN ÖNCE KIRMIZIDAN SONRA
 
9 MAÇ 4
2 GOL -
5 ASİST -
338 PAS 206
284 İSABETLİ 176
54 İSABETSİZ 30
25 TOP KAYBI 15
 
(Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...