Gaziantep Belediye zirveden kopmak istemiyor

/ Kaynak: AA
Gaziantep Belediye zirveden kopmak istemiyor

SPOR Haberleri  / AA

PTT 1. Lig'in namağlup ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, 11. haftada yarın evinde Alanyaspor'u yenip, zirveden kopmak istemiyor.

Kamil Ocak Stadı'ndaki saat 18.00'de başlayacak müsabakayı hakem Suat  Aslanboğa yönetecek. 
 
Kulüp tarihinin en başarılı sezonunu yaşayan mavi-beyazlı ekip, ilk 10  haftada mağlubiyet yüzü görmeyen ligin namağlup tek takımı. Deplasmanda daha  başarılı bir grafik yakalayan Gaziantep temsilcisinin evindeki 5 maçta ise sadece  tek galibiyeti var. 
  
Topladığı 18 puanla sıralamada 3. sırada yer alan Gaziantep Büyükşehir  Belediyespor, Alanyaspor'u taraftar desteğiyle yenip, zirvedeki iddiasını  sürdürmek istiyor. 
 
 Gaziantep temsilcisinde kart cezalısı Raspopovic bu hafta formasından  uzak kalacak. Mavi-beyazlı ekipte ayrıca Bebeto ve Onur Alkan'ın sakatlığı  bulunuyor. 
 
Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Alanyaspor ise son 3  haftada yükselen bir grafik yakaladı. Söz konusu haftalarda 9 puanı hanesine  yazdıran Akdeniz temsilcisi, bu hafta Gaziantep ekibini yenerse puanını rakibi  gibi 18'e çıkaracak ve üst sıralara tırmanacak. 

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...