Suudi Arabistan Milli Takımı Amman'da

Suudi Arabistan Milli Takımı Amman'da

SPOR Haberleri

Suudi Arabistan Milli Takımı'nın, 2018 Dünya Kupası elemeleri kapsamında, Filistin Milli Takımı'yla oynayacağı maç için Amman'a geldiği bildirildi.

Amman'daki Suudi Arabistan Büyükelçiliği sözcüsü Muhammed el-Belvi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Ahmed bin Iyd el-Harbi başkanlığındaki kafilenin, pazartesi günü oynanacak maç için dün gece geç saatlerde Ürdün'e geldiğini belirtti.
Ürdün makamlarına karşılaşmalara ev sahipliği yaptığı için teşekkür eden Harbi, oynanacak maçların iki ülkenin spor alanında geldiği noktayı göstermesi açısından önem taşıdığına işaret etti.
FIFA geçen geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, 2018 Dünya Kupası elemelerinde, bu ay içinde Filistin'de oynanması planlanan Suudi Arabistan ve Malezya karşılaşmalarının Filistin hükümetinin güvenliği sağlama konusunda garanti verememesi nedeniyle Ürdün'ün başkenti Amman'daki Kral Hüseyin Stadı'nda oynanacağını duyurmuştu.
5 Kasım'da oynanması gereken Filistin-Suudi Arabistan maçı 9 Kasım'da, Filistin-Malezya karşılaşması ise programdaki gibi 12 Kasım'da yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...