Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gomez müjdeyi verdi: Gitmiyorum

Gomez müjdeyi verdi: Gitmiyorum

SPOR Haberleri

Gösterdiği başarılı performansın ardından Almanya kadrosuna çağrılan Mario Gomez, "Önümüzdeki sezon da buradayım" dedi

Direktörü Joachim Löw'ün dikkatini çekmeyi başaran Mario Gomez, son derece mutlu... Siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen Gomez, "Burada tüm kupaları kaldırmak istiyorum. Ardından Milli Takım'ın EURO 2016 kadrosunda yer alıp, Avrupa şampiyonluğu yaşayarak sezonu zirvede tamamlamak en büyük hayalim. Yeniden milli takıma davet edilmem Beşiktaş sayesinde oldu. Teknik ekip ve yönetimle sürekli konuşuyoruz. Önümüzdeki sezon da buradayım. Hiçbir yere gitmeyeceğim" diye konuştu. 


GOMEZ'İN RAKİBİ NECİD'E ÇİFTE KISKAÇ
Beşiktaş teknik heyeti, gol krallığı yarışında Samuel Eto'o (9) ve Mario Gomez'in (8) ardından üçüncü sırada bulunan Bursasporlu Tomas Necid'e (7) bugünkü karşılaşmada özel önlem alacak. Şenol Güneş'in, savunma oyuncuları Rhodolfo ve Ersan Adem Gülüm'den 26 yaşındaki Çek forveti 90 dakika boyunca markaj altında tutmalarını istediği öğrenildi.


Kaynak: Sabah


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...