Aslan ağır yaralı

Aslan ağır yaralı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar, 2 defa öne geçtiği maçta uzatmada yediği 2 golle yıkıldı

Murad TAMER
Lizbon'dan yorgun ve üzgün dönen G.Saray, Rize'de de'moral buldum' derken son 2 dakikada yediği gollerle 4-3 mağlup oldu. G.Saray henüz 4. dakikada gelen golle maça adeta önde başladı. Taç atışından gelen topu sol çaprazda önünde bulan Sneijder, ceza sahası dışından muhteşem bir vuruşla kaleci İtandje'yi avladı: 1-0. Golden sonra G.Saray'ın belini bir anda yaşanan sakatlıklar büktü. Önce Selçuk İnan adelesinde yaşadığı problemden dolayı oyundan çıkmak zorunda kaldı. Yerine giren Rodriguez değişikliğin hemen ardından kaptırdığı top Çaykur Rize'nin golüyle sonuçlandı. Hızlı gelişen atakta Mehmet Akyüz yerden sert vurarak topu ağlara gönderdi: 1-1. Hakan Balta da sakatlanınca oyuna Semih dahil oldu. İlk yarının sonunda akıllıca kullanılan serbest vuruşun ardından topla buluşan Mehmet Akyüz kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak ilk yarının skorunu belirledi: 2-1.
Perdeyi Kweuke kapadı
İkinci yarıda G.Saray oyunu rakip yarı alana yığarak başladı. Sarı-kırmızılılar baskılı oynamasına rağmen net pozisyon yakalamakta sıkıntı çekiyordu. Cimbom'un imdadına Podolski yetişti. Alman yıldız 65. dakikada ceza yayı üzerinde yakaladığı topu göğsünde yumuşattıktan sonra harika bir şut çıkararak ağlara yapıştırdı: 2-2. Eşitlik sayısının ardından G.Saray öne geçmek için daha çok yüklenmeye başladı. F.Bahçe derbisinde beklenmedik bir şekilde gol atan Olcan Adın, yine bir kornerde, yine doğru zamanda-doğru yerdeydi ve G.Saray'ı 75'te öne geçirdi: 3-2. Sarı-kırmızılılar skor üstünlüğünü ele geçirdikten sonra frene bastı. Çaykur Rize son 10 dakikada bastırmaya başladı. Semih'in de sakatlanıp oyundan çıkmasının ardından Umut Bulut 88'de ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. 90+2 de sahneye çıkan Kweuke bomboş pozisyonda topu filelere göndererek skoru eşitledi. Çaykur Rize beraberlikle yetinmedi ve 90+4'te Deniz Kadah yaşanan karambolun ardından Rize'yi sallayan golü attı: 4-3.
Hamzaoğlu, Rizespor yenilgisini değerlendirdi: Sonunu getiremedik
“Hesapta olmayan şeyler yaşadık. Öne geçmişken son dakikalarda yediğimiz iki gol bize yakışmadı”
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Çaykur Rizespor deplasmanında aldıkları 4-3'lük mağlubiyeti değerlendirdi. Karşılaşma boyunca hiç hesapta olmayan şeyler yaşadıklarını söyleyen sarı-kırmızılıların hocası “Öne geçtik, üst üste sakatlıklar yaşadık ve geriye düştük. İkinci yarıda oyunun hakimiydik skoru 3-2'ye de getirmeyi başardık ama son dakikalarda üst üste yediğimiz goller bize hiç yakışmadı. Ne yazık ki sonunu getiremedik” şeklinde konuştu. Kazanabilecekleri bir maçtan puansız ayrıldıkları için çok üzgün olduklarını söyleylen Hamza Hamzaoğlu, “Benfica karşılaşması sonrası oldukça yorgunduk. Milli maç arası takıma iyi gelecek. Artık gelecek haftalara bakacağız” açıklamasında bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...