Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı sonrası yazar görüşleri

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçı sonrası yazar görüşleri

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'a deplasmanda 4-3 yenilmesinin ardından yazarlar maçı değerlendirdi.

Zikzaklı performansının olduğu Galatasaray kariyerinde, Podolski'yi ayakta tutan şutları oldu. Galatasaray yine geriş dönüş yaptığı bir maç oynadı. Oyundan kopmamak ve geride oynarken de taviz vermemek bir takım için önemli ama hep sonradan da olmaz. Öne geçtikten sonraki bölümde gelen kırmızı kart herşeyi değiştirdi ama değiştirmemesi gerekirdi. Galatasaray için kayıp büyük. Selçuk-Hakan ve 3 puan ciddi sıkıntılar yaşatır.


YANLIŞLAR ZİNCİRİ-ÖMER ÜRÜNDÜL (SABAH)
Hamzaoğlu'nun bir hatası da Olcan'ın golünden sonra Burak'ın yerine Bilal'i oyuna almamasıydı. Artık maç böyle biter dedik ama dün gece beklenmeyen geri dönüşlerin gecesiydi. Galatasaray 10 kişi kaldıktan sonra uzatma bölümünde o ana kadar en kötü maçlarından birini sergileyen Kweuke sahneye çıktı. Önce attı, sonra attırdı ve takımını zafere taşıdı. Galatasaray dün gece üç sakat verdi ve 3 puanı kazandım derken iki dakika içinde kaybetti.


BURAK KÖTÜYE GİDİYOR-RIDVAN DİLMEN
"Galatasaray maçı 2-1'den 3-2'ye getirdikten sonra Rizespor havlu atmak üzereydi. Hiçbir şey yapmadıkları maçta 4 tane gol attılar. Rize takımı daha verimli olduğu maçları kazanamamıştı ama futbol böyle bir oyun. Muslera çok vasat bir günündeydi. Sabri kötüydü, Olcan iyiydi. İki stoper de kötü oynadı. Jose tempo veremiyor oyuna. Sneijder'i beğendim. Burak hiç yok, muhakkak toparlamalı kendini. Fiziki kalitesi kötüye gidiyor. Yasin iyi niyetli ama etkisiz."


HAMZAOĞLU VE CHEDJOU'NUN İKRAMI-SERHAT ULUEREN (VATAN)
Yasin, Sneijder, Podolski, Burak ve Umut... Ohh ne ala! 5 forvetle oynuyorsun ama pozisyona giremeden 3 atıyorsun. Hamza Hoca fazla forvetle oynayarak çok pozisyona girip fark yapacağını sanıyor. Böyle teknik adamlık olmaz.


Bilal'i alacak, ilerleyen bölümlerde de Yasin, Umut veya Burak'tan birini çıkarıp kimi alıyorsa alacaktı. Şans ve beceri golleriyle öne geçiyorsun, sonra oyunu soğutup kontrolü ele alacağına kontralardan amatörce 2 gol yiyorsun. Hamzaoğlu zincirlerini kıramadı ve kritik anlarda hata üstüne hata yapıyor.


EYYAMIN SONU-LEVENT TÜZEMEN (SABAH)
Hamza Hoca'nın savunma anlayışı Rodriguez'den daha iyi olan Jem Karacan'ı yedek kulübesine bile almaması büyük hataydı. Ayrıca sakatlanan Balta'nın yerine Türk Milli Takımı'na bile davet edilmeyen Semih mi yoksa Belçika Milli Takımı'na çağrılan Denayer mi girmeliydi? Bu Denayer stoper olarak gelmedi mi? Zihinsel ve fiziksel travma yaşayan Semih'e "Kıyak" yapmak, Denayer'i kulübede oturtmak G.Saray savunmasını allak bullak etti.


YENİLGİNİN SORUMLUSU GALATASARAY YÖNETİMİ- ERMAN TOROĞLU (SABAH)
Olcan'a bakıyorsunuz, Olcan sol bek! Kesinlikle olmaz. Olcan'dan sol bek şöyle olur; "Kardeşim sen hiç hücuma çıkmayacaksın, arkayı da iyi kapatacaksın" Çünkü rakip takım oradan inanılmaz derecede hücum ediyor. İlk 45 dakikada Rize hücumu soldan başladı, ikinci yarı sağdan oldu. Zaten gol de oradan oldu. Olcan Adın ceza alanına girip kafa ile ayakla gol atıyor. Tam orada olur, oynat! Ama sol bekte olmaz! Eğer Hamza hala sol bekim Olcan diyorsa demek ki bu Galatasaray yönetiminin işi ki hala ona bir sol bek alamamışlar.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...