Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öp hocanın elini

Öp hocanın elini

SPOR Haberleri

Beşiktaşlı oyuncular Mario Gomez, İsmail Köybaşı ve Cenk Tosun 1 yılı aşkın bir süre sonra yeniden milli takımlara çağrıldı

Hüseyin EROĞUL
Beşiktaş'ta milli sevinç yaşanıyor. Şenol Güneş'le yeniden çıkışa geçen yıldız oyuncular 1 yılı aşkın aradan sonra yeniden milli takımlarda kendilerine yer bulmaya başladı. Siyah-beyazlı takımda büyük sevinç yaşan oyuncuların başında İsmail Köybaşı geliyor. Son olarak geçen yıl eylül ayında Danimarka ile yapılan hazırlık maçının 89. dakikasında Caner Erkin'in yerine oyuna giren tecrübeli oyuncu uzun bir aranın ardından yeniden ay-yıldızlı formaya davet edildi. Güneş, Tosic'ten formayı kapan İsmail'i adım adım milli formaya hazırladı. Caner Erkin'in dizinden ameliyat olması sonrasında İsmail'le bir görüşme gerçekleştiren Güneş, "Milli Takım'ın sol beke ihtiyacı var. Terim'in gözüne gir, Fransa'ya git. Bu fırsatı kaçırma" diye telkinde bulunarak oyuncusunu motive etti. 
Gomez mutluluğu yakaladı
Beşiktaş'ta mutluluğu yakalayan bir başka isim ise Mario Gomez oldu. Fiorentina'dan Beşiktaş'a transfer olduğunda "Yeniden milli takıma seçilmek ve Avrupa Şampiyonası'nda oynamak için kariyerimde bir değişiklik yapmayı düşündüm" diyen golcü futbolcu, Beşiktaş'taki performansıyla Löw'ü etkiledi. Yardımcılarına defalarca takip ettirdiği golcü oyuncuyu geçtiğimiz hafta Kasımpaşa maçında bizzat tribünden izleyen Almanya'nın hocası, Gomez'i yeniden kadroya çağırdı. Uzun bir süre sonra ay-yıldızlı takımın Çek Cumhuriyeti ve İzlanda maçlarının kadrosuna çağrılan Cenk Tosun da Fatih Terim'in yeniden şans verdiği oyuncu oldu. 
TİMSAH KARTAL'I GÖZÜNE KESTİRDİ
Bursaspor, ligin 11. haftasında sahasında ağırlayacağı Beşiktaş'ı yenerek, hem zirveye yaklaşmak, hem de çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularıyla yaptığı toplantıda Beşiktaş'ı yenebilecek güçte olduklarını söylerken, "Rakibimiz Avrupa yorgunu. Bu durumdan faydalanabiliriz. Taraftarımıza galibiyet hediye edelim" ifadelerini kullandı. 

Öp hocanın elini

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...