Rıdvan'dan F.Bahçe'ye şok sözler! 'Rezalet'

Rıdvan'dan F.Bahçe'ye şok sözler! 'Rezalet'

SPOR Haberleri

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Konyaspor maçının ilk yarısını değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Konyaspor kozlarını paylaşıyor. Mücadelede ilk yarı 0-0 sona ererken, NTV Spor'da yüzde 100 futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin oyununa ağır eleştirilerde bulundu.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları:

Maçı izlemeyenler hiçbir şey kaybetmedi. Fenerbahçe rezalet bir futbol oynadı.  Ajax - Fenerbahçe maçının bugünkü maçtan hiçbir farkı yoktu.

Fenerbahçe bu maçı kazanır, kazanmaz değil. Konyaspor çok tehdit etmiyor çünkü. Fenerbahçe mutlaka ikinci yarıya kazanmak için çıkacaktır. Ancak sahada taraftara saygısızlık seviyesinde kötü bir futbol var.

Fenerbahçe taraftarı kolay kolay ıslıklamaz takımı ama taraftarın bu isyanı bu günlük değil. Fenerbahçe genel olarak kötü futbol oynuyor.

Fenerbahçe 3-0 kazansa da, kazanmasa da ben maçtan sonra çok farklı konuşacağım. Fenerbahçe'nin neden bu kadar kısır bir takım olduğunu anlatacağım.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...