Sevilla, Real Madrid'e 'dur' dedi

Sevilla, Real Madrid'e 'dur' dedi

SPOR Haberleri

La Liga'nın 11. haftasında Sevilla, Real Madrid'i 3-2 yendi ve güçlü rakibine ligdeki ilk yenilgisini yaşattı.

La Liga'nın 11. haftasında Real Madrid, deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya geldi. Zorlu 90 dakika sonunda Sevilla 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Bu sonucun ardından Sevilla La Liga'daki puanını 15'ü yükseltirken, Real Madrid ilk yenilgisini aldı ve 24 puanda kaldı.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Sergio Ramos kornerde açılan ortada topu şık vole vuruşuyla ağlara gönderdi ve Real Madrid'i 1-0 öne geçirdi. 36. dakikada ev sahibi ekipte sahneye Ciro Immobile çıktı ve attığı golle skora dengeyi getirdi. İlk 45 dakikada da 1-1'lik skorla sona erdi.

İkinci yarının 61. dakikasında Ever Banega sahneye çıktı ve attığı golle Sevilla'yı 2-1 öne geçirdi. 74. dakikada oyuna ikinci yarıda giren Fernando Llorente topu ağlara gönderdi ve Sevilla adına farkı 2'ye çıkardı. Real Madrid uzatma dakikalarında James Rodriguez'in golüyle farkı 1'e indirdi ancak bu golden sonra kalan sürede başka gol olmadı ve Sevilla, Real Madrid'i 3-2 mağlup etmeyi başardı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...