Bursaspor'dan Şenol Güneş'e cevap

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'dan Şenol Güneş'e cevap

SPOR Haberleri  / İHA

Suat Paçacı, 'Dün gece maç sonundaki açıklama, oyuncuların kafalarının karıştırıldığına dair bir itiraf değildir de nedir?" dedi

Beşiktaş'ın ligin 11. haftasında Bursaspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Şenol Güneş'in basın toplantısında bir soru üzerine, 'Senin kaptanın bana yalvardı bana gelmek için' ifadesini kullanması gündeme damga vurmuştu. İlk olarak akıllara yeşil-beyazlıların mevcut kaptanı Serdar Aziz gelse de durum daha sonra anlaşıldı. Deneyimli çalıştırıcının bahsettiği futbolcunun Bursaspor'da geçtiğimiz sezon kaptanlık yapan ve sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Volkan Şen olduğu ortaya çıktı.


“OYUNCULARIMIZIN KAFALARI KARIŞTIRILIYOR DENDİĞİNDE NİYE İTİRAZ ETTİNİZ?”


Bursaspor Basın Sözcüsü ve Medya Direktörü Suat Paçacı yaptığı yazılı açıklamada, teknik direktör Şenol Güneş'i eleştirdi. Paçacı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


“Pazar gecesi maçtan sonra hakem konuşulmasın demiştik ama Mete Kalkavan Quaresma'ya ikinci sarı kartı neden çıkaramadı, neden rakibimizi 10 kişi bırakmak istemedi, merak ediyorum. Biz hakemlere güvenmek istediğimizi söyledikçe, onlar bize güvenmenize gerek yok mesajı vermeye devam ediyorlar. Maç sonunda bir oyuncu eğer teknik direktöre hakaret edecek cüreti gösteriyorsa, yine maç sonunda hocanız maçı bir tarafa bırakıp, geçmiş üzerinden polemik oluşturmaya devam ediyorsa, bu ülkede futbolun gelişmesi için kimin ne katkı sağlayıp sağlamadığını konuşmaya gerek bile yok. O zaman şunu da söylemek lazım. Bursaspor Kulübü Başkanı 'oyuncularımızın kafaları karıştırılıyor' dendiğinde, niye itiraz ettiniz? Hem şark kurnazı diyeceksiniz, yalancı tüccar diyeceksiniz, sonra da eski kaptanınız Volkan Şen beni arayıp gelmek için yalvardı diyeceksiniz. Dün gece maç sonundaki açıklama, oyuncuların kafalarının karıştırıldığına dair bir itiraf değildir de nedir?.”


“NE KADAR ENGELLEMEYE ÇALIŞIRLARSA ÇALIŞSINLAR...”


Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş muhabirleri ile kahvaltıda bir araya gelen Güneş'in 'Bursaspor'dan kimi istersiniz' sorusuna 'Serdar Aziz'i isterim, Beşiktaş'a geldiğimde de istemiştim zaten' cevabını verdiğini Suat Paçacı, “Biz Bursaspor olarak sadece, doğrunun ve dürüstlüğün tarafı olmaya, ülke futbolu için bir değer oluşturmaya devam edeceğiz. Bizi sahanın içinde, dışında ne kadar engellemeye çalışırlarsa çalışsınlar, doğru bildiğimiz yolda yürümekten vazgeçmeyeceğiz. Herkesin sonuca odaklandığı bir ülkede, eğer Bursaspor taraftarı, Beşiktaş maçından sonra takımını alkışlıyor ve teselli ediyorsa asıl konuşulması gereken örnek davranış budur” ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...