Güneş: Başarının sırrı istikrarda

/ Kaynak: İHA
Güneş: Başarının sırrı istikrarda

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bu sezon oynanan 15 resmi karşılaşmada 6 oyuncusundan hiç vazgeçmedi.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 11 haftada topladığı 26 puanla liderliğini sürdüren Beşiktaş'ta, teknik direktör Şenol Güneş, kadro istikrarını yakaladı. Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon toplam 15 resmi karşılaşmaya çıkan Kartal'da, toplam 6 oyuncu bu karşılaşmaların tümünde sahada yer aldı.


6 OYUNCU MAÇ KAÇIRMADI


Bu sezon oynanan tüm resmi maçlarda 90 dakika sahada kalan tek oyuncu olan kaleci Tolga Zengin'in yanı sıra Rhodolfo, Andreas Beck, Necip Uysal, Mario Gomez ve Atiba Hutchinson tüm maçlarda siyah-beyazlı formayı terletti.


EZELİ RAKİPLERDE DURUM FARKLI


Beşiktaş'ın ezeli rakipleri Galatasaray'da bu sezon ki 16 resmi maçta da forma giyen 2 oyuncu bulunurken, 19 resmi maça çıkan Fenerbahçe'de de bu rakam aynı. Sarı-kırmızılı takımda kaleci Muslera ile Podolski, sarı-lacivertlilerde ise Fernandao ile Mehmet Topal tüm maçlarda sahada yer alan isimler oldu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...